Despre plata online

Oferim facilitatea de a plăti online următoarele contribuții:

- Plata contribuției de afiliere la LPIN

- Plata contribuției anuale de membru LPIN

- Plata contribuției de participare la competițiile LPIN

- Plata produselor oferite de magazinul online al LPIN, unde se vând diverse produse promoționale gen echipament înot personalizat.

Toate aceste plăți online se efectuează prin procesatorul de servicii de plată cu care colaborăm, respectiv de NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/12763/2020, cod unic de înregistrare RO43131360,cu sediul in Bulevardul Dimitrie Pompeiu 9-9A, Building 24, 4th floor, București 020335.

Procedura de plată online:

- În baza e-mail-ului primit de la Dvs. prin care solicitați unul dintre serviciile enumerate mai sus, LPIN vă transmite un link către o pagină dedicată a platformei LPIN, unde veți confirma detaliile plății iar comanda va ajunge la procesatorul de plăți, în vederea efectuării operațiunii.

- După efectuarea plății veți fi informați că plata a fost efectuată.

Mențiuni speciale:

- Pentru contribuțiile privind afilierea, actualizarea anuală a calității de membru, precum și cea de participare la competiții LPIN, acestea nu vor putea fi returnate.

- Pentru plățile efectuate pentru produsele oferite de magazinul online, acestea se pot returna doar dacă în termen de 24 ore de la efectuarea plății, se solicită prin e-mail anularea comenzii.

Pentru orice informații privind plățile online, veți putea contacta LPIN la e-mail: contact@lpin.ro iar solicitările Dvs. vor fi analizate cu prioritate.